Fit by Rox, dansschool
Patrick Kraft
Dansschool
5/5

Doordat onze dansschool enorm groeide waren wij toe aan een goede ledenadministratie. Eerder deden we dit in Exact maar dat is meer een boekhoudprogramma en geen ledenadministratie systeem. (in exact geen plek voor leeftijd, geen plek voor welk lesuur, presentie lijsten, mail systeem) Dit zijn nog maar een aantal dingen die echt van groot belang zijn voor ons en dit hebben we gevonden in het vreugdonline ledenprogramma.

Wij hanteren een speciaal betalings systeem dat leden een maand vooruit moeten betalen. Dit is allemaal binnen een paar dagen kosteloos gemaakt door VreugdSoftware. Daarna hebben we ook de kassa in gebruik genomen. In het begin belde ik bijna elke dag met VreugdSoftware. Altijd werd ik netjes geholpen. Had ik kleine wensen dan werden ze meteen kosteloos gemaakt Echt geweldig.

Ik sta zelfs op het punt om ook de app in mijn pakket op te nemen om dat de organisatie van vreugdonline binnen een jaar zich bij ons zo heeft bewezen en zoveel werk uit handen heeft genomen waardoor wij nu volledig vertrouwen hebben in hun producten en service.

Hierboven de voordelen voor mij als dansschool houder maar het programma biedt meer, namelijk duidelijkheid bij de leden elke vraag kan aan onze balie direct behandeld worden door dat het programma zo klantvriendelijk is en elke docent hier dus gemakkelijk mee kan werken en de vragen dus direct aan de balie kan beantwoorden of eventuele wijzigingen direct te veranderen in het systeem en vervolgens via het systeem meteen een email versturen met de bevestiging van de aanpassing naar het lid, dit staat professioneel en voorop gesteld het neemt dus veel vragen weg. Ik zeg ga zo door 🙂