2018: een jaar vol updates en software ontwikkeling

Dit jaar zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met het maken van nieuwe software. Omdat wij een beetje verliefd zijn op de nieuwste technieken hebben we gekozen om gebruik te maken van de nieuwste software taal “Angular”. Dit is de programmeertaal die o.a. Google gebruikt voor al haar producten, maar ook wordt gebruikt door grote banken en vliegtuigmaatschappijen. Dit klinkt misschien simpel maar is heel ingrijpend om door te voeren. Maar de resultaten mogen er wezen!

VreugdOnline is gebouwd op de nieuwste software

Alle schermen in VreugdOnline zijn opnieuw gemaakt en met deze nieuwe techniek geoptimaliseerd. Wat onze gebruikers hier van merken is vooral de snelheid. De laadtijd van scherm naar scherm is sterk verkort, zodat er nog sneller gewerkt kan worden. Daarnaast zijn we voorbereid op de toekomst. Want op Angular kunnen we nog veel verder ontwikkelen, in het voordeel van de gebruikers.

De ontwikkelingen bij Vreugd Software gaan door. Wij blijven uit liefde voor techniek en code nieuwe versies ontwikkelen. Zo blijven wij voorop lopen en kunnen we onze gebruikers de beste ervaring blijven bieden.

Geïnteresseerd geraakt in VreugdOnline als ledenadministratie voor jouw vereniging, club of bedrijf? Probeer onze software dan 14 dagen gratis in de proefperiode.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ander nieuws

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en g...
Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eig...
Windows 11
Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassi...
Automatische wachtlijst
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het activeren en inz...