Ledenadministratie alle branches

Meer tijd voor leukere dingen dan administratief werk!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Leden software in een passend jasje

Wat maakt VreugdOnline zo geschikt als software voor organisaties met leden?

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om de leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Oplossingen voor alle branches met leden

Welk type organisatie je ook hebt: onder andere deze oplossingen geven je meer grip.

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een activiteit inplannen.

> Lees verder

Smartphone app in eigen huisstijl

Mobiele app voor je leden in eigen huisstijl.

> Lees verder

Communiceer met leden

Communiceer eenvoudig via diverse kanalen.

> Lees verder

Tijdbesparende functies voor alle branches met leden

Welk type organisatie je ook hebt: binnen onze ledenadministratie software vind je handige functies die het beheren van leden overzichtelijker, makkelijker en leuker maken.

 

Abonnement & facturatie

Vereenvoudig de geldstromen en behoud grip.

> Lees verder

Kassa systeem

Verkoop producten en houd inventaris overzicht.

> Lees verder

Incasso (Sepa)

Incasseer abonnementsgeld met één klik.

> Lees verder

Ledenadministratie voor alle branches

Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan andere zaken dan jouw core business, is het slim om administratief werk te automatiseren. Zeker als je te maken hebt met administratie waarbij andere mensen betrokken zijn. Dan moet alles op orde zijn. Hiervoor heb je een ledenadministratie nodig. Om te voorkomen dat je met pen en papier aan de slag moet of in een onbeveiligd Excel bestand de kolommen moet bijhouden, is er online software beschikbaar waarin het ledenbestand kan worden beheerd. Veel ledenadministratie software programma’s zijn te duur, onoverzichtelijk en kosten veel tijd om in gebruik te nemen. Lange laadtijden en vastlopen zijn vaak de redenen dat mensen op zoek gaan naar iets beters.

Maak kennis met VreugdOnline, dé online ledenadministratie voor organisaties met een mensenbestand of ledenbestand. Met onze tijdbesparende en eenvoudige ledenadministratie software heb je meer tijd over dat je kunt besteden aan leukere dingen, zoals aandacht voor je klanten of bedrijfsgroei.

Ons ledenadministratie programma wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties. Denk hierbij aan:

Gemeenten, zorgorganisaties, fysiotherapie praktijken, medische centra, tandartsen, openbare zwembaden, hotels, sauna en zonnestudio’s, uitgaansgelegenheden, verzekeringsmaatschappijen en nog veel meer.

Voor welke organisaties en branches is een online ledenadministratie geschikt?

Ledenadministratie software voor organisaties past bij elk bedrijf dat klanten of leden in een overzichtelijk systeem wil hebben. Het is een manier om grip op de business te houden. Vaak is een bedrijf opgezet om een bepaald doel na te streven, klanten te helpen en daar winst en continuïteit mee te behalen. Als de omvang van het bedrijf groter wordt en het aantal klanten stijgt, dan is het prettig om een klantenadministratie systeem of software te hebben dat handwerk deels automatiseert. Dat kan veel tijd besparen en werkt mee aan de professionalisering.

Onder andere de volgende organisaties hebben baat bij een online klantenadministratie of ledenadministratie, die niet in de categorie verenigingen, sportclubs of dansclubs horen: ondernemersclub, zwembaden, gemeenten, zorgorganisaties, zorgbemiddeling organisaties, schoonmaak organisaties, fysiotherapie praktijken, medische centra, tandartsen, hotels, sauna en zonnestudio’s, uitgaansgelegenheden, verzekeringsmaatschappijen, musea en nog veel meer.

Veel eigenaren, oprichters en CEO’s merken vanzelf wanneer het klanten- of ledenbestand te groot wordt om het met de hand in een boekje bij te houden. Dat is een van de redenen dat ze op zoek gaan naar goede software.

VreugdOnline is super eenvoudig!

Bij de ontwikkeling van VreugdOnline hebben wij de schoenen van de gebruiker aangetrokken. De vraag waar software voor organisaties aan moet voldoen, stond centraal. Zo zijn wij op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface gekomen. Als iets nèt niet lekker werkt, bedenken we hoe het beter kan. Wij willen het automatiseren van een ledenadministratie toegankelijk maken voor elk bedrijf. Eenvoud en overzicht staan voorop.