Ledenadministratie

Beheer ledengegevens, abonnementen en financiën  vanuit één centraal systeem en behoud grip op je organisatiegroei.

Help, mijn organisatie groeit!

Als je organisatie groeit kun je het bijhouden van je leden in een Excel wel vergeten. Veel te foutgevoelig, onoverzichtelijk en bovendien ben jij de enige die het begrijpt. Als eigenaar of ondernemer heb je wel wat beters te doen dan administratief werk. Toch wil je grip houden op de gegevens van je leden en dit veilig en centraal beheerd houden. Dan is ledenadministratie software de juiste oplossing. 

Met online ledenadministratie software behoud je grip.

In het online ledenadministratie software systeem VreugdOnline vind je een duidelijke structuur. Hierin kun je leden aanmaken. Elk lid heeft gegevens en een profiel. Hier kunnen abonnementen, lessen, activiteiten en contributie aan gekoppeld worden. Zo heb je alle gegevens altijd direct bij de hand. Grafische overzichten geven je een globaal beeld van hoe je organisatie ervoor staat. 

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

De ledenadministratie werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

CMS

Beheer alles in één centraal systeem.

> Lees verder

Communiceer met leden

Verstuur berichten vanuit diverse kanalen.

> Lees verder