Online reserverings systeem

Laat leden zelf online lessen boeken en wijzigen en automatiseer de inschrijvingen en reserveringen.

Help, mijn planning is een rommeltje!

Als je lessen of activiteiten aanbiedt kan de administratie snel een rommeltje worden. Leden melden zich aan voor een les per e-mail of per telefoon. Jij noteert het in de hoop dat het goedkomt. Dan zijn er afzeggers en begin je te strepen. En wat zeg je tegen leden die bellen en de les zit al vol? Dag in dag uit zijn deze handelingen nodig. Tenzij je een online reserverings systeem oplossing hebt. 

Automatiseer aanmeldingen en houd tijd over.

Het online reserverings systeem werkt samen met je website. Die krijgt een knop met een systeem erachter dat lijkt op een kalender. Aan de achterkant stel je in wanneer de lessen of activiteiten zijn en aan de voorkant kan het lid of de klant zelf een reservering plaatsen. Alles binnen het systeem werkt samen, zoals de gegevens van het lid, de betaling, etc. Je bespaart veel tijd en in plaats van dat het een rommeltje wordt heb je het helemaal onder controle. Ideaal voor sportscholen, dansscholen en meer.

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

Het online reserverings systeem werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Toegangscontrole

Jij bepaalt wie er toegang heeft tot de vestiging.
> Lees verder

Financiële administratie

Automatiseer en houd grip op alle geldstromen.
> Lees verder