Ledenadministratie dansscholen

Meer tijd om te dansen en je dansschool te laten groeien!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Leden software in een sierlijk jasje

Wat maakt VreugdOnline zo geschikt als software voor dansscholen?

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om de leden van jouw dansschool optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Oplossingen voor dansscholen

Welk type dansschool je ook hebt: onder andere deze oplossingen geven je meer grip op je organisatie.

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Smartphone app in eigen huisstijl

Mobiele app voor je leden in eigen huisstijl.

> Lees verder

Communiceer met leden

Communiceer eenvoudig via diverse kanalen.

> Lees verder

Tijdbesparende functies voor dansscholen

Welk type dansschool je ook hebt: binnen onze ledenadministratie software vind je handige functies die het beheren van leden overzichtelijker, makkelijker en leuker maken.

 

Abonnement & facturatie

Vereenvoudig de geldstromen en behoud grip.

> Lees verder

Kassa systeem

Verkoop producten en houd inventaris overzicht.

> Lees verder

Incasso (Sepa)

Incasseer abonnementsgeld met één klik.

> Lees verder

Ledenadministratie voor dansscholen

Dansen is jouw passie. Het liefst ben je altijd met dans bezig, voor jezelf, en voor de leden van jouw dansschool. Maar je bent veel tijd kwijt aan de administratieve kant van het draaien van jouw dansclub. Je wil helemaal geen administratief gedoe, maar altijd overzicht en alles op orde hebben. Jij hebt een online ledenadministratie voor dansscholen nodig. Hiermee beheer je de leden, koppel je ze aan een dansabonnement, maak je betalingen aan, communiceer je en heb je volledig overzicht. Veel ledenadministratie software programma’s zijn te duur, onoverzichtelijk en kosten veel tijd om in gebruik te nemen. Lange laadtijden en vastlopen zijn vaak de redenen dat mensen op zoek gaan naar iets beters. 

Maak kennis met VreugdOnline, dé online ledenadministratie voor dansscholen. Met onze tijdbesparende en eenvoudige ledenadministratie software heb je meer tijd over dat je kunt besteden aan dansen, aandacht voor je leden en de groei van jouw dansschool! 

Ons ledenadministratie programma wordt gebruikt door dansscholen en dansclubs van verschillende omvang en soorten dans voor alle leeftijden, zoals:

  • Moderne dansen: breakdance, freestyle, hiphop, streetdance, jazz, modern dansen
  • Latin dansen: salsa dans, zumba, latin dance
  • Klassiek/stijl dansen: tango dansen, ballroom dans, stijldansen, ballet
  • Overige dansen: volksdansen, swingdansen, linedance enzovoort

Waarom heb ik dansschool ledenadministratie nodig?

Dansschool ledenadministratie software past bij elke dansschool die haar leden in een overzichtelijk systeem wil hebben. Het biedt alle functies die je als dansclub eigenaar hierbij nodig hebt. Of je nu starter, groeier bent of een grote dansschool hebt, automatisering biedt gemak, eenvoud en een professionele uitstraling. Het werkt namelijk door in alle aspecten van je organisatie. Nieuwe klanten kunnen zich gemakkelijk aanmelden via jouw website bijvoorbeeld. Alle gegevens en overzichten kunnen de leden zelf terugvinden in een mobiele app. Zo biedt de ledenadministratie software voor dansscholen naast gemak ook veel transparantie. En dat bespaart jou tijd op het aantal telefoontjes dat je binnen krijgt met vragen. Jij werkt online én je klant kan alles online opzoeken en wijzigen. De tijd die je hiermee bespaart kun je gebruiken om meer aandacht te geven aan je bestaande dansleden of het aantrekken van nieuwe leden.

VreugdOnline is super eenvoudig!

Wij hebben zelf 20 jaar lang een dansschool gehad, dus weten we precies wat jij nodig hebt. Op die manier hebben we VreugdOnline opgebouwd: vanuit de schoenen en wensen van de dansschool eigenaar. Zo zijn wij op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface gekomen. Als iets nèt niet lekker werkt, bedenken we hoe het beter kan. Wij willen het automatiseren van een ledenadministratie toegankelijk maken voor elke dansschool. Eenvoud en overzicht staan voorop.