Communicatie

Verzend berichten zoals nieuwsbrieven via verschillende kanalen waaronder social media en beheer alles via één centraal systeem.

Help, ik wil meer binden met mijn leden!

Het onderhouden van leden of klanten kan veel tijd kosten. Je verstuurd een nieuwsbrief, beheerd social media en krijgt ook regelmatig vragen via de mail en telefoon. Telkens moet je de gegevens en abonnementen van de juiste persoon erbij halen. Het is niet altijd even gemakkelijk en je werkt met verschillende systemen. Dan is het centrale communicatie systeem binnen VreugdOnline de juiste oplossing. 

Met VreugdOnline houd je de communicatie centraal en eenvoudig.

Communiceren via verschillende kanalen vanuit één systeem is heel eenvoudig binnen Vreugd. Het systeem is centraal waardoor je met lijsten en segmenten kunt werken. Ook is social media en e-mail geïntegreerd en heb je altijd de juiste gegevens bij de hand. Voortaan communiceer je centraal met één systeem, bind je makkelijker met de leden en verspreid je nieuwtjes in een paar klikken.

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

De communicatie oplossing werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Online aanmelden

Nieuwe klanten melden zich zelf online aan.
> Lees verder

Ledenadministratie

Beheer ledengegevens en abonnementen.

> Lees verder

CMS

Beheer alles in één centraal systeem.
> Lees verder