Toegangscontrole

Bepaal via een gepersonaliseerd pasjessysteem wie er in en uit mag bij jouw organisatie en beheer het centraal.

Help, ik weet niet wie er in en uit mijn vestiging lopen!

Je hebt een fysieke vestiging of misschien wel meerdere. Leden lopen in en uit en je merkt dat je steeds vaker gezichten ziet die je nog niet eerder gezien hebt. Of je hebt een strippenkaart systeem en bent aan de balie handmatig stempels aan het zetten. Bij de groei van jouw sportschool, dansschool, zwembad of overige organisatie droom je ervan om de toegang van leden onder controle te hebben. Dan is toegangscontrole software en wellicht ook apparatuur de juiste oplossing. 

Toegang geïntegreerd met de software en apparatuur.

Wat als alle leden na inschrijven een pasje krijgen die ze bij de balie kunnen scannen om door het poortje te kunnen? Dan bespaar je al snel een nieuwe balie medewerker. Ook is het heel gebruiksvriendelijk. Elk pasje is gekoppeld aan het lid die komt scannen en zijn of haar gegevens op het scherm ziet. Hier kan een puntensysteem of strippenkaart aan gekoppeld worden. Alle gegevens zijn centraal en overzichtelijk te managen. Naast het software systeem kunnen wij de juiste apparatuur leveren, zoals computers, schermen, poortjes en pasjes.

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

Toegangscontrole werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Kassa systeem

Verkoop producten en houd grip op de voorraad.

> Lees verder

Online aanmelden

Nieuwe klanten melden zich zelf online aan.
> Lees verder

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder