Kassa systeem

Bied leden producten aan, houd overzicht op de voorraad en laat mensen eenvoudig betalen met het kassa systeem.

Help, ik wil een systeem om klanten producten te kunnen laten afrekenen!

Je hebt op je vestiging(en) producten in de verkoop. Het is een manier om leden wat extra’s te bieden en wat te verdienen. Betalingen gaan los en je ziet wel aan de voorraadkast of er nog voldoende in huis is. Toch mis je grip en wil je weten of het loont om te houden. Bovendien weet je niet meer welk lid wanneer iets heeft gekocht en dat gedoe met bonnetjes ben je ook zat. Dan is het kassa systeem in combinatie met de ledenadministratie software de juiste oplossing. 

Overzicht van voorraad, gekoppelde betalingen en eenvoud.

Voortaan verkoop jij producten aan leden die in het systeem staan. Zo bouw je een geschiedenis op en kun je gerichte acties aanbieden. Betalingen gaan niet meer aan de balie maar via het account van het lid. Het overzicht aan voorraad is altijd up-to-date en zo voorkom je dat je te laat bij besteld. Het levert veel gemak en professionaliteit op, voor jou als eigenaar en voor het lid. Zowel de software als de apparatuur kunnen door ons worden geleverd.

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

Het kassa systeem werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Toegangscontrole

Jij bepaalt wie er toegang heeft tot de vestiging.

> Lees verder

Online aanmelden

Nieuwe klanten melden zich zelf online aan.

> Lees verder

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en gebruiker van de app kun je na het inloggen verschil merken. Het hoofdscherm is compleet vernieuwd. Functies zijn goed vindbaar en in een makkelijk overzicht te vinden. Wat is er nog meer nieuw? Er is een nieuwe knop &#...
Nieuwe app en schermen voor leden
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eigen webshop. Artikelen eenvoudig online verkopen Veel verenigingen, stichtingen, clubs en bedrijven hebben artikelen die ze verkopen aan leden. Tot voorheen kon dit enkel fysiek op locatie, aan de balie of via een l...