Ledenadministratie zwembaden

Meer tijd voor het zwembad of de zwemschool en recreatie!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Leden software in een spetterend jasje

Wat maakt VreugdOnline zo geschikt als software voor zwembaden?

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om de leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Oplossingen voor zwembaden

Hoe groot je zwembad ook is: onder andere deze oplossingen geven je meer grip op je organisatie.

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Smartphone app in eigen huisstijl

Mobiele app voor je leden in eigen huisstijl.

> Lees verder

Communiceer met leden

Communiceer eenvoudig via diverse kanalen.

> Lees verder

Tijdbesparende functies voor zwembaden

Hoe groot je zwembad ook is: binnen onze ledenadministratie software vind je handige functies die het beheren van leden overzichtelijker, makkelijker en leuker maken.

 

Abonnement & facturatie

Vereenvoudig de geldstromen en behoud grip.

> Lees verder

Kassa systeem

Verkoop producten en houd inventaris overzicht.

> Lees verder

Incasso (Sepa)

Incasseer abonnementsgeld met één klik.

> Lees verder

Ledenadministratie voor zwembaden

Je wil zo veel mogelijk tijd besteden aan de mensen die jouw zwembad of zwemschool bezoeken. Daar groeit de organisatie van. Toch is het nodig om de abonnementen, leerlingen en bijkomende financiële administratie op orde te hebben. Een goed ledenadministratie programma helpt. Niet meer alles bijhouden met pen en papier of in een Excel bestand. Maar online software dat helpt om overzicht te houden op hoe jouw zwembad of zwemschool draait. Veel ledenadministratie software programma’s zijn te duur, incompleet, onoverzichtelijk en kosten veel tijd om in gebruik te nemen.

Maak kennis met VreugdOnline, dé online ledenadministratie voor zwembaden en zwemscholen met een mensenbestand of ledenbestand. Met deze tijdbesparende en eenvoudige ledenadministratie software heb je meer tijd over dat je kunt besteden aan leukere dingen, zoals aandacht voor je zwemleden of de groei van jouw zwemschool.

Ons ledenadministratie programma wordt al veel gebruikt door openbare zwembaden maar ook zwemscholen. Door veel te praten over de behoeften hebben wij onze software op maat kunnen maken voor zwemmers. Zo zijn alle leden, abonnementen, zwemroosters en zelfs een leerlingvolgsysteem goed ingeregeld. Je hoeft er alleen maar in te duiken.

Voor welk soort zwembad is een online ledenadministratie geschikt?

Ledenadministratie software voor zwembaden en zwemscholen past bij elke zwemorganisatie die klanten of leden in een overzichtelijk systeem wil hebben. Het is een manier om grip op de organisatie te houden. Aan de ene kant wil je groeien met meer leden, aan de andere kant wil je de bezoekers het zo veel mogelijk naar de zin maken. Dan is het prettig om software te hebben dat handwerk deels automatiseert. Dat kan veel tijd besparen en werkt mee aan de professionalisering.

Veel zwembad en zwemschool directeurs en eigenaren merken vanzelf wanneer het klanten- of ledenbestand te groot wordt om het met de hand in een boekje bij te houden. Dat is een van de redenen dat ze op zoek gaan naar goede software.

VreugdOnline is super eenvoudig!

Bij de ontwikkeling van VreugdOnline hebben wij de schoenen van de gebruiker aangetrokken. De vraag waar software voor zwembaden aan moet voldoen, stond centraal. Zo zijn wij op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface gekomen. Als iets nèt niet lekker werkt, bedenken we hoe het beter kan. Wij willen het automatiseren van een ledenadministratie toegankelijk maken voor elke zwemorganisatie. Eenvoud en overzicht staan voorop.