Online aanmelden

Nieuwe klanten melden zich aan via de website zonder tussenkomst van een persoon of papierwerk.

Help, ik wil mijn ledenwerving automatiseren!

Nieuwe leden melden zich via de e-mail of met een stapel ingevuld papierwerk. Dat moet allemaal verwerkt worden en bovendien komt er voor jou als initiatiefnemer, ondernemer of eigenaar altijd werk bij kijken. Je blijft vriendelijk maar als de aanmelding voltooid is zucht je en wens je dat het eenvoudiger kan. Tegenwoordig kan alles toch online? De online aanmelden software is voor jou de juiste oplossing. 

Online aanmelden software automatiseert inschrijvingen.

Papierwerk is verleden tijd met een online aanmeldingssystem. VreugdOnline werkt samen met de website. Hierop is bijvoorbeeld een knop te vinden met een aanmeldformulier waar nieuwe leden zich kunnen inschrijven. De gegevens komen automatisch in het systeem terecht waarna je ze kunt koppelen aan lessen, activiteiten en eventuele contributie die hier bij komt kijken. Ook zijn de welkomsemails automatisch verstuurd na de aanmelding. Minimaliseer handmatig werken en focus je meer op je organisatie.

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

Online aanmelden werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Financiële administratie

Automatiseer en houd grip op alle geldstromen.

> Lees verder

CMS

Beheer alles in één centraal systeem.
> Lees verder