Ledenadministratie sportscholen en wellness clubs

Meer tijd voor sport, ontspanning en ledengroei!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Leden software in een sportief jasje

Wat maakt dit de beste ledenadministratie software voor sportscholen?

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om de leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Oplossingen voor sportscholen en wellness clubs

Welk type sportschool of wellness club je ook hebt: onder andere deze oplossingen geven je meer grip op je organisatie.

 

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Smartphone app in eigen huisstijl

Mobiele app voor je leden in eigen huisstijl.

> Lees verder

Communiceer met leden

Communiceer eenvoudig via diverse kanalen.

> Lees verder

Tijdbesparende functies voor sportscholen en wellness clubs

Welk type sportschool, fitness of wellness club je ook hebt: binnen onze ledenadministratie software vind je handige functies die het beheren van leden overzichtelijker, makkelijker en leuker maken.

 

Abonnement & facturatie

Vereenvoudig de geldstromen en behoud grip.

> Lees verder

Kassa systeem

Verkoop producten en houd inventaris overzicht.

> Lees verder

Incasso (Sepa)

Incasseer abonnementsgeld met één klik.

> Lees verder

Ledenadministratie voor sportscholen en wellness clubs

Voor jouw sportschool, club of wellness centrum wil je het liefst één ding zien: behoud en groei van het ledenbestand. Dit betekent namelijk dat je meer mensen helpt aan een gezondere lifestyle en dat jouw bedrijf groeit. Dan is het belangrijk dat jij je focus houdt op de zaken waarmee je dit voor elkaar krijgt, namelijk de sport, je organisatie en contact met je klanten. Besteed de rest uit. Bijvoorbeeld door administratief werk zo gemakkelijk mogelijk te houden. Met een online ledenadministratie systeem voor sportscholen en wellness centra.

Maak kennis met VreugdOnline, dé online ledenadministratie voor sportscholen, clubs en wellness centra. Met onze tijdbesparende en eenvoudige ledenadministratie software heb je meer tijd over dat je kunt besteden aan sport, zoals aandacht voor je klanten en bedrijfsgroei.

Ons ledenadministratie programma wordt gebruikt door veel verschillende soorten trainers, sportscholen en wellness centra. Denk hierbij aan:

Sportscholen, zoals fitness clubs, crossfit clubs, bootcamp, bodyfit, bodypump, maar ook vechtsportscholen zoals kickboxen, boksen, strikefit, krav maga en judo.

Personal trainers, die lessen aanbieden in één of meerdere van dit soort sporten. Dit kunnen individuele lessen zijn en groepslessen.

Wellness centra, zoals sauna’s, spa, beauty retreats, zonnebank studio’s en massage salons.

Voor welke soort sportscholen en wellness centra is een online ledenadministratie geschikt?

Ledenadministratie software voor sportscholen en wellness centra past bij elk bedrijf in deze branche. Het is dé manier om overzicht en grip te houden op je bedrijf. Je hebt altijd direct toegang, waar je ook bent. De gegevens staan centraal en kunnen niet kwijtraken. Bovendien weet je altijd hoe je bedrijf er voor staat. Dankzij slimme, snelle en automatische functies bespaar je veel tijd in vergelijking met andere trage systemen en het handmatig bijhouden en bijwerken van de database. Kies er eerder voor om extra aandacht te geven aan je klanten dan dat je bezig bent met administratief werk. Ondanks dat je er niet onderuit komt, kan het veel gemakkelijker en sneller.

Onder andere de volgende organisaties hebben baat bij een online klantenadministratie of ledenadministratie, die in de categorie sportscholen horen: sportscholen, fitness clubs, crossfit clubs, bootcamp, bodyfit, bodypump, kickboxen, boksen, strikefit, krav maga en judo. Ook personal trainers die privé- en groepslessen geven profiteren van een online systeem. Onder wellness centra verstaan we sauna’s, spa, beauty retreats, zonnebank studio’s en massage salons

Veel eigenaren, oprichters en trainers merken vanzelf wanneer het klanten- of ledenbestand te groot wordt om het met de hand in een boekje bij te houden. Dat is een van de redenen dat ze op zoek gaan naar goede software.

VreugdOnline is super eenvoudig!

Bij de ontwikkeling van VreugdOnline hebben wij de schoenen van de sportschool eigenaar aangetrokken. De vraag waar software voor sportscholen aan moet voldoen, stond centraal. Zo zijn wij op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige interface gekomen. Als iets nèt niet lekker werkt, bedenken we hoe het beter kan. Wij willen het automatiseren van een ledenadministratie toegankelijk maken voor elk bedrijf in de sport en wellness branche. Eenvoud en overzicht staan voorop.