Ontmoet Vreugd Software

Ons doel? Wij willen dat onze gebruikers blij worden en de gemakken ervaren van het werken met onze software.

Hoe doen we dat? Door de software zo begrijpelijk en eenvoudig mogelijk te maken en alle functionaliteiten te bieden die nodig zijn voor een goede ledenadministratie.

En dat doen we met veel plezier sinds 1989.

 

Onze belofte aan jou

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Historie

In 1989 startte Jean-Paul Vreugd het bedrijf Vreugd Software. Paul had eigen dansscholen en zette voor de ledenadministratie een eenvoudig en goed werkend programma op. Dit programma vond al rap zijn weg naar veel collega’s in de danswereld. Daarna volgde de sportwereld waar VreugdOnline op een beurs meer dan 100 nieuwe sportscholen als klant bij schreef.

Marktleider

Met de opkomst van Vreugd Software ging er een frisse wind door de markt van software systemen. VreugdOnline werd in slechts een paar jaar tijd marktleider. En steeds meer branches ontdekten het gemak van Vreugd Online. Naast vele sportscholen en wellness centra stapten steeds meer sportverenigingen over op VreugdOnline. Daarna volgen er ook vele gemeenten, bijvoorbeeld Amsterdam, Almere, Utrecht. Verder willen veel verenigingen van hun Excel ledenadministratie af. Hierdoor komen er ook steeds meer algemene en bedrijfsverenigingen, zoals een tandartsen- specialisten vereniging. Ook kiezen steeds meer bedrijven die werken met reserveringen of met locatieverhuur voor de eenvoud van Vreugd Online.

Ontmoet ons!

Afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.