Een compleet aanbod aan oplossingen voor goede ledenadministratie software

Door een pakket samen te stellen die naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie kun je zorgeloos groeien.

Gemaakt voor leden

Altijd passend voor iedere organisatie

Ledenadministratie

Beheer je leden en behoud grip op abonnementen.

Cms

Behoud overzicht en de eenvoud met één centraal systeem.

Online aanmelden

Nieuwe klanten melden zich zelf online aan via je website.

Online reservering

Laat klanten online zelf een les inplannen en automatiseer.

Toegangscontrole

Bepaal wie toegang heeft tot jouw organisatie en wie niet.

Financieel

Automatiseer jouw financiële stromen en behoud overzicht.

Communicatie

Communiceer met leden via diverse kanalen.

Kassa systeem

Verkoop producten en houd centraal overzicht op voorraad.

Ledenadministratie oplossingen voor elke organisatie

Veel verenigingen, sportscholen, evenementenorganisaties en dansscholen hebben hun ledenadministratie niet op orde. Ze komen om in het papierwerk en werken niet efficiënt. Uit ervaring weten we dat ze dan het overzicht in hun administratie kwijtraken. Daardoor worden fouten gemaakt, zoals dat abonnementen ongewenst worden verlengd, leden teveel geld betalen of dat aanmeldingen niet goed worden verwerkt. Ook zijn niet alle online ledenadministratie software pakketten even gebruiksvriendelijk. Ze kosten vaak veel tijd, zijn onveilig en te duur. Daarvoor heeft Vreugd Software een programma ontwikkeld waarmee je jouw ledenadministratie online beheren kunt. Met deze software krijg je gemakkelijk orde in je administratie en heb je geen gedoe meer met papierwerk.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid staat in deze software voorop. De software is opgezet met ervaringen vanuit de praktijk, zodat het goed aansluit bij de werkzaamheden van jouw organisatie. Om gebruik te maken van deze software zijn geen dure computers nodig. Met de Vreugd ledenadministratie Online werk je in de cloud. Daarom is dit programma vanaf elke locatie op ieder mobiel apparaat te gebruiken met je persoonlijke inlogcodes. Met deze software werk je altijd met de nieuwste versie, zodat je niet achterloopt op de technologie.

Tijd besparen

Het kost vaak veel tijd om je ledenadministratie actueel te houden. Met de software van Vreugd Online bespaar je zeeën van tijd. Dat komt doordat je de software ledenadministratie kunt koppelen aan alle andere programma’s waar je mee werkt. Als je wijzigingen doorvoert in een van de programma’s, worden deze overal doorgevoerd. Zo houd je jouw ledenadministratie eenvoudig up-to-date.

Volledige controle

Een veelvoorkomend probleem is dat de eigenaar geen controle heeft over zijn administratie. Met Vreugd ledenadministratie Online bepaal je zelf wie toegang heeft tot jouw software ledenbestand. Zo kun je medewerkers beperkte toegang geven tot Vreugd Online en behoud je zelf de volledige controle.

Veilige online ledenadministratie

Natuurlijk wil je werken met software die jouw administratie beschermd. Onze ledenadministratie software is optimaal beveiligd tegen onbevoegden, zodat de gegevens bewaard blijven. Bij ons wordt jouw privacy gewaarborgd. Je zult gegevens ook niet kwijtraken, want Vreugd Online maakt een beveiligde back-up van alle bestanden. Ook alle communicatie gaat over een beveiligde verbinding, zodat de data beschermd blijft. Jij bent en blijft tenslotte eigenaar van de ledenadministratie software online.

Mobiel gemak

Leden blijven graag op de hoogte van jouw organisatie. Zoals al eerder genoemd, heb je ook met mobiele apparaten toegang tot de administratie. Leden hebben daar ook gemak van, aangezien we onze eigen VreugdOnline app hebben ontwikkeld. Met deze app hebben jouw leden inzicht in hun eigen gegevens, hun tegoeden, en kunnen ze eenvoudig contact kunnen opnemen. Ook kunnen ze hun persoonsgegevens wijzigen als dit nodig is. Dit neemt voor jou werk uit handen en bespaart flink wat tijd.

Leden informeren en klantenbinding

Jouw leden informeren kan ook met onze software voor ledenadministratie. In onze software hebben we namelijk heel veel standaard brieven en mails voor je klaargezet die je kunt gebruiken voor een nieuwsbrief. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de teksten aanpassen naar de informatie die je jouw leden wilt verstrekken. Deze brieven worden verstuurd naar de groep die je zelf kunt selecteren. Je kunt er zelfs voor kiezen om leden via hun mobiele telefoon te benaderen door middel van een automatisch WhatsApp bericht. Zo kun je leden informeren over evenementen, aanbiedingen, speciale acties en interessante informatie over jouw organisatie. Dit contact draagt bij aan een goede klantrelatie. Leden voelen zich zo meer betrokken bij jouw organisatie en dat zorgt voor vertrouwen.