CMS

Beheer je organisatie, financiën, leden, communicatie en organisatorische zaken eenvoudig in één centraal systeem.

Help, ik ben het overzicht kwijt!

Als ondernemer, eigenaar of initiatiefnemer heb je veel ballen hoog te houden. Maar wat als er een bal valt omdat je het overzicht kwijt bent, welke zal dat zijn? Facturatie? Gegevens? Nieuwe leden werven? Communicatie? Overzicht houden, zonder veel moeite gegevens opzoeken, alle leden blij houden en weten hoe de organisatie ervoor staat is wat je wil. Ook wil je dat processen geautmatiseerd worden. Dan is een CMS met ledenadministratie software de juiste oplossing.

Met een CMS behoud je volledig de controle.

Een CMS is een alles in één pakket dat aan de voorkant samenwerkt met de achterkant. De website krijgt bijvoorbeeld een aanmeldknop waar nieuwe leden zich direct kunnen inschrijven. Aan de achterkant worden gegevens beheerd en de facturatiestroming geautomatiseerd. Alles werkt samen in soepele processen. En het geheel wordt beheerd vanuit één online omgeving.

VreugdOnline is gebouwd naar wens van de gebruiker. Daarom durven wij best te roepen dat wij het meest eenvoudige en complete softwarepakket voor een goede ledenadministratie bieden. En daar wordt je blij van!

Volg de 1500+ tevreden ledenadministratie gebruikers

Jouw leden staan centraal

VreugdOnline is de meest eenvoudige en complete ledenadministratie software

Eenvoudig in gebruik

VreugdOnline is op een manier ontwikkeld dat iedereen er mee kan werken. Met veel gemak maak je overzichten, wijzig je gegevens van leden en maak je incasso's aan. Zo bespaar je tijd en heb je minder administratief werk.

Overcompleet

In VreugdOnline kun je alles vinden om de gegevens van al jouw leden te beheren. Het is een zeer uitgebreid softwareprogramma. Jij hebt alle touwtjes in handen om jouw leden optimaal te bedienen.

Stabiel en veilig

Volgens de wet AVG moeten persoonsgegevens veilig zijn opgeslagen. Een ledenadministratie in Excel mag niet meer. VreugdOnline is goed beveiligd, biedt automatisch back-ups en is 100% AVG-proof.

Andere oplossingen die je handig gaat vinden!

Het CMS werkt werkt extra goed als je ook gebruik maakt van andere oplossingen, zoals deze:

 

Financiële administratie

Automatiseer en houd grip op alle geldstromen.

> Lees verder

Compleet online reserveringssysteem

Laat klanten online zelf een les inplannen.

> Lees verder

Communiceer met leden

Verstuur berichten vanuit diverse kanalen.

> Lees verder