Innovatie: Onbemande zuil voor geautomatiseerde toegangscontrole en kassaregistratie

Innovatie: Vreugd Software innoveert met automatisering voor diverse branche. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is er een zuil ontwikkeld die onbemande transacties kan accepteren. Dit kunnen betalingen zijn, zoals de aankoop van een appel of fitnessmat in een sportschool, maar ook een toegangsverlening transactie bij binnenkomst van bijvoorbeeld een evenement. Geheel geautomatiseerd. Het is een alternatief van één medewerker FTE die aanwezig moet zijn om mensen binnen te laten en aankopen af te rekenen.

Toepassingen van de zuil

De zuil is een alternatief van de ouderwetse bemande balie. Het vervangt een medewerker die handmatig werkzaamheden moet verrichten. De zuil bestaat uit een pilaar waar op romphoogte een scherm bevestigd is. Dit is een touchscreen waarop de bezoeker functies kan aanslaan en bepaalde transacties kan uitvoeren. Een transactie is bijvoorbeeld een aankoop. Maar een transactie is ook binnenkomst. Met behulp van een identificatiesysteem, zoals een streepjescode op de smartphone of vingerafdruk, krijgt de bezoeker toegang tot een winkel, pand, evenement of andere gelegenheid. Met deze zelfde identificatie wordt een aankoop gekoppeld aan de gebruiker. Zo is dit een multifunctioneel inzetbaar onbemand systeem dat veel bedrijven in diverse branches kan automatiseren en ontlasten van administratieve taken.

Voordeel voor kleine bedrijven

Ook kleine bedrijven en sportscholen zullen profiteren van een zuil. Het is een manier om te besparen op personeelskosten. Als eigenaar wil je zelf de focus houden op aandacht voor bestaande klanten en groei met nieuwe klanten. Administratieve zaken moeten dan worden uitbesteed aan personeel, maar dat kost elke maand veel geld. Met deze automatisering ben je niet minder klantvriendelijk aangezien de transacties veel sneller gaan dan handmatige handelingen. Daarnaast werkt de zuil naadloos samen met ledenadministratie software VreugdOnline. Zo kun je veel tijd besparen met het beheren van je ledenbestand en houd je meer tijd over die je kunt besteden aan bestaande en nieuwe klanten.

Zou deze innovatie iets voor jou zijn en heb jij interesse?

Neem dan contact op met Vreugd Software via onze contactpagina. Wij komen graag langs voor een demonstratie en het beantwoorden van jouw vragen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ander nieuws

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en g...
Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eig...
Windows 11
Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassi...
Automatische wachtlijst
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het activeren en inz...
Koppeling tussen VreugdOnline en Virtuagym
Het is één van de mogelijkheden waar gebruikers het meest om gevraagd hebben:...
Vernieuwingen bij het online aanmelden en in de app
Beste gebruiker van VreugdOnline De best mogelijke gebruikerservaring bieden...