Vreugd Software bestaat 30 jaar!

In augustus 2019 viert Vreugd Software haar 30-jarig bestaan. In deze tijd is er veel veranderd. De software is veranderd, de uitstraling is een aantal keren vernieuwd en het klantenbestand is dynamisch geweest. In dit bericht een korte terugblik op de weg van opstart naar het heden.

“Vroeger was alles beter”

Met deze uitspraak zijn wij het niet helemaal eens. Het moet eigenlijk zijn: “vroeger was alles anders”. Vóór de tijd dat het internet écht doorgebroken was stonden wij op een beurs en hadden we aan het eind van de dag tientallen nieuwe gebruikers. Nu oriënteert bijna iedereen zich online voordat er een aankoop plaatsvindt. Toch zijn wij op de beurs begonnen. Het eerste product van Vreugd Software was een sterk versimpelde versie van het ledenadministratiepakket. Toen was het nog niet online toegankelijk, maar stond het op een floppy disk. De doelgroep was de danswereld. Paul had zelf een dansschool en merkte bij collega’s een groeiende behoefte om meer overzicht en grip te krijgen op administratieve werkzaamheden. Het pakket werd gebouwd en op basis van de feedback van gebruikers vernieuwd en verder ontwikkeld. Het DNA van Vreugd Software is geboren.

De markt voor ledenadministraties verandert

In de jaren die volgden is de markt extreem veranderd. Ten eerste verbreedde de doelgroep van dansscholen naar sportscholen, personal trainers, verenigingen en velen meer. Want in principe heeft elke organisatie baat bij een goed overzicht en controle van de administratie van leden. Ook de behoeften van de markt veranderde mee. Er kwamen steeds meer functies bij. Met de komst van het internet gaan klanten zich steeds meer en beter oriënteren. Het is tijd om gebruik te maken van nieuwe technieken.

Vernieuwde technieken

Om in te spelen op de moderne behoeften van de klant, blijft de software zich ontwikkelen. Het aanbieden van de software transformeert van floppy naar een online pakket. We introduceren Vreugd Online waarbij de software in de cloud draait. De software wordt universeel voor elke computer en inmiddels ook andere devices zoals de smartphone geoptimaliseerd. Softwaretechnieken verbeteren en snellere software introduceert zich. De wereld van apps gaat open en Vreugd Online groeit mee. Bedrijven krijgen behoefte om de website van hun sportschool of vereniging uit te breiden met een online aanmeld proces. Dit verschuift de bureaucratie van papier naar een online systeem. Hiermee wordt voor velen een flinke efficiëntieslag behaald. Zonder oog te verliezen op gebruiksvriendelijkheid, uitbreidingen en klantenservice groeit Vreugd Software in deze moderne tijd snel door.

Een blik op de toekomst

In het DNA van Vreugd Software zit ontwikkeling en service. De komende jaren zien wij software blijven ontwikkelen naar de snelste en meest gebruiksvriendelijke variant mogelijk. Door te luisteren naar onze gebruikers voegen we nieuwe functionaliteiten toe die tot in de puntjes wordt geoptimaliseerd. Zo willen we de beste ledenadministratie software blijven aanbieden waarmee we onze gebruikers ontzorgen en blij maken.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ander nieuws

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en g...
Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eig...
Windows 11
Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassi...
Automatische wachtlijst
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het activeren en inz...