Wat zijn Progressive Web Apps?

PWA (Progressive Web Apps) is de nieuwste technologie om een website in een app te veranderen, zonder dat deze in een app store toegevoegd hoeft te worden. Dit biedt dus alle voordelen van een eigen app zonder de hoge kosten die met het plaatsen van een app in een appstore komen kijken. Bovendien is de gebruikerservaring geweldig en snel.

Wat zijn Progressive Web Apps?

Progressive Web Apps (PWA’s) zijn geavanceerde websites, maar dan in een app jasje. De interface vult het hele scherm en de gebruiker heeft niet door dat het een website is. De gebruikerservaring is even goed als in een app en bovendien supersnel. PWA’s worden steeds populairder omdat gebruikers gemiddeld nul apps per maand installeren via de app stores.Mensen lijken het steeds moeilijker te vinden om een app die ze nodig hebben via de appstore te vinden. PWA’s bieden dan de uitkomst om mensen toch goed van dienst te zijn. Maar als het nodig is, kun je alsnog de app aanmelden in de Google Playstore en Apple appstore.

Behaal hogere conversie met behulp van PWA’s.

Een snelle gebruikerservaring zorgt voor meer actieve gebruikers en conversie. Zo meette Alibaba.com een 76% hogere conversie onder mobiele gebruikers. Een Een Progressive Web App is niet alleen een nice to have om je gebruiker centraal te stellen, maar ook een techniek om meer verkoop te behalen.

PWA’s zijn heel toegankelijk

Een Progressive Web App hoef je niet te installeren. De “website applicatie” start direct op. Dat scheelt tijd voor de gebruiker. PWA’s zijn daarnaast makkelijk toegankelijk voor zoekmachines en voor gebruikers met beperkingen.

Vreugd Software gebruikt de Progressive Web App techniek voor VreugdOnline

Vreugd Software maakt gebruik van deze nieuwe techniek om ledenadministratie software VreugdOnline nog beter aan te bieden. Gebruikers merken een soepele en snelle werking van het programma. Centraal staat de gebruiker én dat deze gebruiker vaak op een smartphone of tablet werkt.

Heb je nog vragen over de Progressive Web App techniek of over de service van VreugdOnline ledenadministratie software? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ander nieuws

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en g...
Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eig...
Windows 11
Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassi...
Automatische wachtlijst
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het activeren en inz...
Koppeling tussen VreugdOnline en Virtuagym
Het is één van de mogelijkheden waar gebruikers het meest om gevraagd hebben:...
Vernieuwingen bij het online aanmelden en in de app
Beste gebruiker van VreugdOnline De best mogelijke gebruikerservaring bieden...
Verenigingen en clubs digitaliseren dankzij online aanmelden functie
Verenigingen en clubs nemen massaal de online aanmelden functie in gebruik. M...