Windows 11

Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassingen gedaan om probleemloos te kunnen draaien op dit nieuwe besturingssysteem.

Soepel lopende ledenadministratie software

VreugdOnline werkt soepel op Windows 11. Een nieuw besturingssysteem eist nieuwe compabiliteitsinstellingen. Daar zijn de nodige aanpassingen voor gedaan. Het resultaat hiervan is dat gebruikers geen problemen zullen ondervinden zodra ze overstappen naar de nieuwe Windows 11.

Meegroeiende hardware

Met steeds verder ontwikkelende software zal de hardware moeten meegroeien. Bij oude computers kan een melding komen dat Windows 11 niet kan worden geïnstalleerd. In sommige gevallen is de oplossing om een nieuwe driver te installeren. Als dit niet het geval is, houd er dan rekening mee dat niet alle oude randapparatuur werkt met Windows 11. In dat geval adviseren wij om de oude hardware te vervangen met nieuwere versies.

Randapparatuur blijft goed werken

Wat randapparatuur betreft hebben wij globaal de nieuwe hardware van de magneetkaartlezer (zwarte model), de aansluiting van de nieuwste tourniquet en de nieuwste contactloze rfid scanner getest. Deze werken allemaal goed onder Windows 11 en hoeven niet vervangen te worden.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ander nieuws

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en g...
Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eig...
Windows 11
Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassi...
Automatische wachtlijst
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het activeren en inz...