Contact met leden

Communicatie met leden via ons ledenadministratie software pakket is heel gemakkelijk. Vanuit VreugdOnline verstuur je brieven en digitale nieuwsbrieven naar leden. Je kunt ook sms-jes of promotieberichten sturen om ze tot actie aan te sporen.

 

Verstuur nieuwsbrieven

Heel is heel gemakkelijk om brieven, nieuwsbrieven en e-mails op te stellen. Je maakt een document aan en kiest of je deze wil mailen of per post wil versturen. Via invulvelden kun je alle persoons- en abonnementsgegevens uit VreugdOnline in het document plaatsen. Voeg bijvoorbeeld de voornaam toe bij de aanhef om het bericht persoonlijk te maken.

 

Automatische invulvelden

Een voorbeeld van een e-mail die vaak gebruikt wordt is een bericht over een openstaand bedrag. Je maakt een standaard e-mail aan, voegt het automatische invulveld “naam” toe in de aanhef en het automatische invulveld “restant” in het bericht. Vervolgens schrijf je het bericht af. De automatische invulvelden worden door het systeem aangevuld en het lid ontvangt het bericht en wordt tot actie opgeroepen. Het is een effectieve en efficiënte manier van communiceren.

 

Verstuur je bericht naar groepen

Meerdere personen en groepen kunnen tegelijkertijd hetzelfde bericht ontvangen. Je selecteert de ontvangersgroep en stelt het bericht op. Het bericht wordt automatisch naar de geselecteerde personen verzonden.