Direct aanmelden vanuit een website of app

Bespaar veel tijd en stroomlijn het aanmeldproces van nieuwe leden. Laat VreugdOnline een stuk administratief werk uit handen nemen. Met de functie “direct aanmelden” kunnen leden zich eenvoudig online aanmelden voor een abonnement, les of activiteit. Hier komt geen mensenwerk meer aan te pas en dat bespaart tijd en kosten. Alle gegevens die leden achterlaten komen direct in het systeem terecht.

Er zijn twee manieren om de functie te gebruiken:

  1. Direct via de website van je organisatie, club of vereniging met een API. Het aanmeldportaal bevindt zich op jouw website. De huisstijl wordt volledig overgenomen. Op de homepage komt een knop die verwijst naar de aanmeldpagina. Hierop bevind zich een aanmeldformulier die direct gekoppeld is met het VreugdOnline ledenadministratie systeem.
  2. De andere optie is om een knop te plaatsen met “aanmelden (aanmeldformulier)” of “inloggen (inlogscherm)” die direct verwijst naar VreugdOnline. Het verschil zit in het feit dat het aanmeldformulier niet op jouw website draait, maar op de website van VreugdOnline. 

 

Verdere uitleg knop “Aanmelden”

Er komt een knop op jouw website waar bezoekers op kunnen klikken. Deze knop verwijst door naar een scherm waar bezoekers zich kunnen aanmelden voor verschillende activiteiten. De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Zelf onderdelen toevoegen (abonnementen, proeflessen en eenmalige activiteiten);
  • Opmaak verzorgen (zodat deze aansluit op de huisstijl van jouw organisatie);
  • Artikelen aanbieden (in de vorm van een webshop);
  • Verschillende betalingsmogelijkheden toevoegen (zoals iDeal).

 

Het software programma verwerkt direct alle gegevens. Inschrijvingen en aanmeldingen verlopen met de online aanmeld functie automatisch. Vanaf elke computer met een internetaansluiting kunnen bezoekers zich aanmelden voor activiteiten, cursussen, lesuren of abonnementen.

Klik op onderstaande knop om een voorbeeld te bekijken van het aanmeldscherm.

 

Verdere uitleg knop “Inloggen”

De andere knop die op de website komt is de inlogknop. Hiermee kunnen bestaande leden inloggen op hun account om verschillende informatie op te vragen. De volgende mogelijkheden zijn er achter het inlogscherm:

  • Aanmelden voor een ander abonnement of activiteit;
  • Reserveer een les, een uur of wijzig een reservering;
  • Het wijzigen van persoonlijke gegevens;
  • Online een betaling doen  (zoals via iDeal).

 

Klik op onderstaande knop om een voorbeeld te bekijken van het inlogscherm. Wil je weten wat er zich achter het inlogscherm bevindt? Log dan in met onderstaande gegevens:

 

Naam: info@vreugd.com

Wachtwoord: test