Kassa

Maak je gebruik van een kassa? Van een drankje tot een artikel uit jouw shop. Met het geautomatiseerde kassasysteem wordt de betaling direct geregeld. De verkoop wordt automatisch gekoppeld aan een persoon door op het kassascherm de foto van de klant te activeren. Zo betaalt de klant via automatische incasso of via een tegoed op zijn klantenkaart. En ook prettig: via de kassa uitbreiding hou je automatisch de voorraad bij.

 

Automatisch kassasysteem bij sportscholen, fysiopraktijken en clubs

Elke dag wordt de kassa opgemaakt en afgeslagen. Gebruik het als controlefunctie waarmee je de kassa-inhoud kan checken met de gedraaide omzet. Je draait makkelijk dag- en weekomzetten uit zodat je precies weet hoeveel geld er in om gaat. Dankzij de automatische koppeling met jouw boekhoudpakket, worden de kassa-inkomsten doorgevoerd naar de juiste grootboekrekening.

 

Onmisbaar voor sportscholen en clubs

De kassa functie is onmisbaar voor sportscholen en clubs die extra artikelen verkopen. Bespaar veel tijd en automatiseer het verkoopproces dankzij deze geïntegreerde functie in jouw ledenadministratie systeem.