Toegangscontrole

Met toegangscontrole of balieregistratie houd je grip op wie er binnenkomt. Het is een uitbreiding binnen VreugdOnline die veel wordt gebruikt door Sportscholen, Fysiopraktijken en sportclubs met poortjes en een balie.

 

Hoe werkt toegangscontrole binnen een ledenadministratie?

De werking is eenvoudig. Bij binnenkomst halen leden een pasje door de lezer, of houden ze een vinger of mobieltje voor een scanner. De klantgegevens zijn dan zichtbaar voor de baliemedewerker. 

Via de grote knoppen onderin het scherm, kan de baliemedewerk(st)er verschillende functies bedienen die van toepassing zijn op het binnengekomen lid. Zo is er bijvoorbeeld een knop “betalingen” om eventuele contante betalingen in te voeren. Ook is er een knop “persoon toevoegen” om een nieuw lid in te voeren. En je kunt zelfs met de knop “omboeken” het abonnement van het lid wijzigen.

Op het scherm zijn ook foto’s te zien van de meest recent binnengekomen personen. Als de balie even leeg en onbemand is geweest, dan kun je dus toch nog zien wie er nieuw aanwezig is. Klik op de foto door de gegevens van de recent binnengekomen leden te zien.

 

De klant ziet ook extra informatie

De klant die binnenkomt, ziet in eerste instantie een welkomstscherm. Dit is op maat te maken voor jouw organisatie. Het scherm is gericht op de bezoeker. Deze persoon ziet dan informatie die voor hem of haar belangrijk is, zoals hoe lang het abonnement doorloopt, hoeveel strippen er nog op de strippenkaart staan of hoeveel keer hij of zij in totaal geweest is. Hierin zijn veel mogelijkheden.

 

Jij bepaald en hebt de controle

Jij bepaalt de spelregels voor toegangscontrole of balieregistratie door wat zaken in te stellen. Bepaal wie er op welk moment binnen mag komen, de daluren of het maximum aantal keer dat iemand mag binnenkomen in een bepaalde periode. Zo behoud jij grip op wie er jouw organisatie, sportschool, sportvereniging of club binnenkomt.

 

Toegangscontrole sportscholen

Deze toegangscontrole oplossing is ideaal voor sportscholen om grip te houden op de leden. Wij kunnen zowel de software als de hardware leveren. Denk hierbij aan toegangspoortjes, kaartlezer, beeldschermen en een computer. Hiermee willen wij je van gemak voorzien en totaalleverancier zijn van toegangscontrolesysteem voor sportscholen.