Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline

Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eigen webshop.

Artikelen eenvoudig online verkopen

Veel verenigingen, stichtingen, clubs en bedrijven hebben artikelen die ze verkopen aan leden. Tot voorheen kon dit enkel fysiek op locatie, aan de balie of via een losstaand systeem. Nu is er de mogelijkheid om de verkoop van artikelen online aan te bieden aan leden en het volledig te integreren met het ledenadministratie software systeem van VreugdOnline. Gemak, eenvoud en online dus!

Hoe werkt de webshop?

Om te beginnen is er de uitbreiding kassa voor nodig. Op je website maak je een knop aan die met een linkje verwijst naar de webshop omgeving. Zo komen leden en websitebezoekers terecht in het gedeelte waar ze je aangeboden artikelen kunnen vinden. Binnen de kassa omgeving van VreugdOnline maak je de artikelen aan met eigenschappen zoals de prijs. Vink de artikelen aan die je online wilt aanbieden en vink aan dat ze in de webshop mogen staan.

Gemak voor de leden die iets willen kopen

Leden of websitebgeruikers die in de webshop een artikel willen kopen doen dat volledig online. Via iDeal kan er afgerekend worden. Daarna ontvangt de gebruiker een nette e-mail met wat er gekocht is. Ook ontvang je als beheerder een e-mail met daarin vermeld wie er wat gekocht heeft. Of je daarna het product laat afhalen in de winkel of er doosje omheen doet, die keuze is aan jou.

Eindeloos ondernemerschap met een webwinkel

De eenvoud van het draaien van een webshop is nu toegankelijk voor alle VreugdOnline gebruikers. Ontdek de vele mogelijkheden en extra omzet dat het kan brengen. Direct aan de slag? Neem contact op om je te laten adviseren en het pakket te activeren.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ander nieuws

Nieuwe app en schermen voor leden
De schermen en overzichten in VreugdOnline zijn vernieuwd! Als beheerder en g...
Ledenadministratie met webshop: nieuw in VreugdOnline
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het maken van je eig...
Windows 11
Met de aankondiging van de komst van Windows 11 hebben wij de nodige aanpassi...
Automatische wachtlijst
Eén van de nieuwste mogelijkheden binnen VreugdOnline is het activeren en inz...